NÄE, KOE, SYÖ JA MAJOITU

LIIKU, PATIKOI, VAELLA

Tilalta lähtee monipuolisia kävelyreittejä. Voit valita tasaisempia reittejä oliivi-, manteli- ja viiniviljelmien lomassa tai lähteä kiipeämään lähivuorille. Tilalta voi nähdä alueen korkeimman vuoriston Sierra del Carchen, jonka korkein kohta on 1372 metriä merenpinnan yläpuolella. Sierra del Carchen alue on laaja ja tarjoaa haasteellisempia patikkareittejä upeissa maisemissa. Lisätietoa Jumilla Turismon sivuilla englanniksi.

PYÖRÄILE

Suosit sitten maanteitä tai maastoa, Jumillan alue tarjoaa sinulle loistavat puitteet pyöräilyyn. Tunne Espanjan lämpö polkiessasi pitkin uusia ja leveitä päällystettyjä teitä tai nauti lukemattomista maastoreiteistä, jotka risteilevät viljely- ja vuorialueiden keskellä. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle käyttöösi sopivan pyörän.

GOLF

Espanja on erityisesti golfin ystävien keskuudessa suosittu matkailumaa sen yli 500 golfkentän ansiosta. Halusit sitten haastaa pelitaitojasi tai ihailla kauniita maisemia, maan lukuisten kenttien joukosta löytyy varmasti siihen sopiva kenttä. Tilaltamme lähimmät golfkentät sijaitsevat n. 70 kilometrin päässä Costa Blancan alueella.

Varaa huone ja varmista paikkasi

FORTUNAN KYLPYLÄKAUPUNKI

Fortuna on kuuluisa kuumien lähteidensä runsaudesta. Vesi, jota tällä alueella on niukasti, virtaa vapaasti Fortunassa, jolloin syntyy useita suihkulähteitä, kuten la Higuera, la Cueva Negra tai los Baños, lämpöjoet, jotka olivat jo suosittuja Rooman aikoina ja jotka ovat tänään muuttaneet Fortunan tärkeäksi kylpyläkaupungiksi.

TUTUSTUMINEN ALUEEN BODEGOIHIN

Tilan läheisyydessä on useita bodegoita, joissa pääset tutustumaan viinintekoprosessiin. Monet järjestävät myös viinikursseja. Usein tutustumiskäyntiin kuuluu myös viinin maistelu tapaksien kanssa.

JUMILLAN LINNA

Jumillan linna, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Castillo de Jumilla, sijaitsee kukkulalla samannimisen kaupungin yläpuolella, Murcian maakunnassa Espanjassa. Linnaan on ylös bussikuljetus pientä maksua vastaan

Varaa huone ja varmista paikkasi

BAR TORRE DEL RICO

Kävelymatkan päässä sijaitseva Bar Torre del Rico toimii kylän asukkaiden kohtaamispaikkana. Se on remontoitu kyläläisten voimin ja avattu uudestaan vuonna 2018. Ravintolassa voit nauttia herkullista ja paikallista kotiruokaa, joka tarjoillaan eteesi erinomaisen palvelun kera. Bar Torre del Rico

ESTEM ACI

Kun kaipaat vaihtelua kotiruokaan, Pinosossa sijaitseva ravintola Estem Aci tarjoaa loistavan vaihtoehdon. Se tarjoaa asiakkailleen perinteisen paikallisen keittiön herkkuja luovasti moderniin tapaan.

LA TORRE

Pinosossa sijaitseva La Torre on suosittu erityisesti lounasaikaan. Menu del día on suositeltu. Se sisältää yleensä kolme ruokalajia, juoman ja leivän. Listassa on noin 3-5 vaihtoehtoa kullekin lajille.

OTA YHTEYTTÄ

SOITA MEILLE

+358 50 428 2064

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

varaukset@casadelamolineta.com

TÄYTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit ottaa yhteyttä myös täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen.